Qingzhou bandar Huashun pengeluaran Co, Ltd telah ditubuhkan pada 23 November 2009, kediaman ini terletak di bandar pelabuhan Qingzhou bandar Timur musim panas hari logistik A1 pasaran pertanian kawasan ke-6. Modal berdaftar satu juta yuan. Pelbagai operasi sheeting plastik baja, bahan kimia (tidak termasuk barangan berbahaya). Ladang jentera jualan, import dan eksport barangan.

Kini Huashun pembahagian kepada pengeluaran Qingzhou Hua Shun Ltd., Qingzhou Hua Shun pengeluaran Co., Ltd., Hua Shun Dalian Hebei cawangan, Qingzhou Ltd. pengeluaran pejabat dan rakan kongsi syarikat-syarikat di bahagian-bahagian lain dalam perniagaan.

Syarikat terlibat terutamanya sulfat, baja sebatian, urea, monoammonium fosfat, Kumpulan yang berpegang pada falsafah perniagaan "pelanggan pertama, melangkah ke hadapan". Produk dan beberapa perusahaan tempatan yang besar mempunyai bertahun-tahun lactam perkongsian, coke, ammonium sulfat zarah-zarah berbonjolan produk jualan tahunan sebanyak kira-kira 40 juta tan, dengan hasil jualan tahunan kira-kira 280 juta yuan, sejak penubuhannya, telah menjadi peneraju industri, pada masa ini, Syarikat beroperasi dalam keadaan baik dan prospek pembangunan, secara beransur-ansur memperluas skala operasi.