Gred Caprolactam ammonium sulfat

Gred Caprolactam ammonium sulfat
Maklumat produk

Mencari harga yang rendah tetapi berkualiti tinggi gred caprolactam ammonium sulfat dari salah satu baja ammonium sulfat caprolactam gred kompetitif China, gred caprolactam baja ammonium sulfat, caprolactam ammonium sulfat pengeluar dan pembekal atau kilang tersebut? Ia sentiasa di sini menunggu untuk anda.

Gred caprolactam baja ammonium sulfat
Butir-butir yang cepat:
Klasifikasi: Nitrogen baja
Lain-lain nama: Ammonium sulfat
Tempat asal: Shandong, China
Model nombor: GB535-1995
Penampilan: putih Kristal
MF: 2SO4 (NH4)
CAS NO: 7783-20-2
Tempat Origin:China(Mainland)
EINECS NO: 231-984-1
Jisim molar: 132.14 g/mol
HS Kod: 3102210000

Permohonan:
Digunakan sebagai baja, digunakan untuk satu pelbagai tanah dan tanaman digunakan di tekstil, kulit, ubat-ubatan dan sebagainya kebanyakannya digunakan sebagai bahan mentah bagi NPK PENGADUNAN

Penerangan produk ammonium sulfat gred caprolactam:
Itams:Standard
Penampilan: putih Kristal
Nitrogen: 21% min
Moisture:0.2%Max
Asid: 0.03max percuma
Menyimpan Nota: simpan di kawasan cool、well-pengudaraan, jauh dari api neraka, sumber haba, elakkan daripada menggabungkan ammonium sulfat dengan bahan asid dan alkali apabila disimpan. Ruang Simpanan hendaklah dengan bahan yang betul kandungan kebocoran. Ia mudah reput asap beracun apabila dipanaskan.
Terma pembayaran: L/C T/T
Contoh: Sampel percuma, pengangkutan di sebelah anda

Pembungkusan dan penghantaran:
Pembungkusan butir-butir: 1000kg/beg 50kg/beg. Pembungkusan dengan pallet sebagai permintaan khas pembeli. Perkhidmatan terbaik selepas penghantaran dengan e-mel. Kargo foto sebelum dan selepas memuatkan ke dalam bekas.
Butir-butir penghantaran: meminta penghantaran kedai di kawasan baik pengudaraannya 、 sejuk, jauh dari api neraka, Panaskan sumber, elakkan menggabungkan ammonium sulfat dengan bahan asid dan alkali apabila disimpan. Ruang Simpanan hendaklah dengan bahan yang betul kandungan kebocoran. Ia mudah reput asap beracun apabila dipanaskan.

Konsep kami:
1. pelanggan pertama, kami cuba untuk membawa keuntungan yang maksimum kepada pelanggan-pelanggan kami dan kami hanya berkongsi kecil
2. kredibiliti adalah yang paling penting
3. budaya kualiti adalah kehidupan kita
4. besar rasa tanggungjawab

Siasatan