Coking gred Ammonium sulfat

Coking gred Ammonium sulfat
Maklumat produk

Mencari harga yang rendah tetapi berkualiti tinggi coking gred ammonium sulfat dari China yang kompetitif ammonium sulfat gred coking, gred ammonium sulfat untuk pertanian, coke ketuhar gred ammonium sulfat pengilang dan pembekal atau kilang tersebut coking? Ia sentiasa di sini menunggu untuk anda.

Coking gred ammonium sulfat:
Butir-butir yang cepat:
Klasifikasi: Baja Nitrogen
Nama-nama lain: Ammonium sulfat
Tempat asal: Shandong, China
Nombor model: GB535-1995
Rupa: Kristal putih
MF: 2SO4 (NH4)
CAS NO: 7783-20-2
Tempat asal: China(Mainland)
EINECS NO: 231-984-1
Jisim molar: 132.14 g/mol
Kod HS: 3102210000
Permohonan:
Digunakan sebagai baja, digunakan untuk satu pelbagai tanah dan tanaman digunakan di tekstil, kulit, ubat-ubatan dan sebagainya kebanyakannya digunakan sebagai bahan mentah bagi NPK PENGADUNAN

Penerangan produk coking-gred ammonium sulfat:
Itams:Standard
Nitrogen:20.5%min
Kelembapan: 1.0%max
Asid percuma: 0.20max
Terma pembayaran: L/C T/T
Contoh: Sampel percuma, pengangkutan di sebelah anda

Pembungkusan dan penghantaran:

Pembungkusan butir-butir: 1000kg/beg 50kg/beg. Pembungkusan dengan pallet sebagai permintaan khas pembeli. Perkhidmatan terbaik selepas penghantaran dengan e-mel. Kargo foto sebelum dan selepas memuatkan ke dalam bekas.
Butir-butir penghantaran: meminta penghantaran kedai di kawasan cool、well-pengudaraan, jauh dari api neraka, Panaskan sumber, elakkan menggabungkan ammonium sulfat dengan bahan asid dan alkali apabila disimpan. Ruang Simpanan hendaklah dengan bahan yang betul kandungan kebocoran. Ia mudah reput asap beracun apabila dipanaskan.

Konsep kami:
1. pelanggan pertama, kami cuba untuk membawa keuntungan yang maksimum kepada pelanggan-pelanggan kami dan kami hanya berkongsi kecil
2. kredibiliti adalah yang paling penting
3. budaya kualiti adalah kehidupan kita
4. besar rasa tanggungjawab

Siasatan