Ammonium sulfat harga

Maklumat asas

Model NO.:AS-01Klasifikasi: Nitrogen baja
Jenis: cepat lepaskanPenampilan: serbuk
Jenis: Ammmonium sulfatCAS No.:7783-20-2
Einecs No.:231-984-1Lain-lain nama: Ammonium sulfat
Cap dagangan: XingYuanSpesifikasi: ISO 9001 SGS
Asal: ChinaHS Kod: 310221000

AMMONIUM SULFAT
Syarikat Prolife:

Syarikat kami telah ditubuhkan pada tahun 2009, kita lakukan untuk jualan baja telah 7 tahun, mempunyai pasukan perkhidmatan profesional.
Kilang dan pruducts kami telah berlalu kepada ISO9001, CQC, SGS dan lain-lain Pensijilan antarabangsa.
Syarikat kami adalah salah satu compay kimia terbesar di china.
Kilang kami mempunyai satu pasukan profesional QC, inclued QE, QA IQC, IPQC, IHSAN dan sebagainya.
MOQ kami kecil, boleh menerima pesanan yang kecil.

Kami bekerjasama dengan lebih besar perkapalan syarikat-syarikat antarabangsa, bagi memastikan keselamatan barangan dan pengangkutan yang lebih cepat.
Penerangan produk:
Ammonium sulfat adalah satu produk yang terbaik, kami bekerjasama dengan Chinaand #39; s yang terbesar dan terbaik kimia kilang, penggunaan kilang terbaik proses pengeluaran, pengurusan profesional yang terbaik dan mod pengeluaran standard, boleh terus memberikan produk yang berkualiti tinggi, kami telah menubuhkan beberapa gudang besar di banyak bahagian China, sentiasa memastikan bekalan yang mencukupi kepada tetamu. Jika anda mempunyai apa-apa keperluan, sila don tidak teragak-agak untuk menghubungi saya, terima kasih

Ammonium sulfat sebagai baja nitrogen organik berasid fisiologi, biasanya digunakan dalam gandum, jagung, keledek, beras, kapas, HEM, pokok buah-buahan, sayur-sayuran dan lain-lain tanaman. Ammonium sulfat tidak baja yang mengandungi ion-ion klorida, ianya tidak mendatangkan kesan yang buruk kepada tanaman dan tanah

Perkhidmatan kami:
1 Syarikat adalah salah satu compay Perdagangan Baja terbesar di china, mempunyai bekalan yang mencukupi.
2. kami boleh menawarkan anda harga yang kompetitif.
3. kami menyediakan kepada anda dengan kualiti yang terbaik.
4. kami boleh memberikan perkhidmatan yang paling profesional.

ItemFirstgradeFirstgrade
N21% min20.5%min
Moiture0.3%Max1.0%Max
H2SO40.05%Max0.2

Ammonium sulfat pasaran kukuh, ada dua sebab:

Salah satu adalah permulaan pengeluaran baja ammonium sulfat China kebanyakannya digunakan sebagai bahan mentah untuk pengeluaran baja sebatian dan kejatuhan ditanam tanaman lebih dan pokok buah-buahan perlu bagi menyemai musim luruh, baja pada musim luruh adalah separuh kedua sebab dengan baja, baja sebatian yang lebih besar, dengan bermulanya musim luruh baja lebih besar, dengan bermulanya musim luruh penghasilan baja , permintaan ammonium sulfat semakin meningkat.


Dua adalah eksport dalam keadaan yang baik, tahun ini Chinaand #39; s eksport ammonium sulfat adalah lebih baik, sejumlah besar eksport ammonium sulfat, mengurangkan tekanan bekalan pasaran tempatan, harga ammonium sulfat juga membentuk sokongan tertentu.


Tetapi oleh kerana dalam tahun-tahun kebelakangan, Chinaand #39; s output sulfat ammonia berkembang sangat cepat, terutamanya dalam caprolactam, pembinaan arang batu dan gas asli, seperti sebilangan besar sisi peranti, pasaran membentuk kesan yang lebih baik, ditambah pula dengan trend pasaran baja keseluruhan adalah masih sangat lemah, harga bandar Ruang ammonium sulfat yang meningkat adalah tidak terlalu besar.