Baling Hengyi Syarikat Caprolactam Ammonium sulfat eksport Amerika Selatan

22 Jun dari baling, Zhejiang hengyi caprolactam LLC telah dimaklumkan bahawa pada awal Mei, Sinopec syarikat jualan bahan kimia dan Syarikat bersetuju, menandatangani perintah untuk pasaran eksport di Amerika Selatan buat pertama kalinya 27,500 tan ammonium sulfat. Telah dilaporkan bahawa ini adalah setakat tanan terbesar Pesanan eksport ammonium sulfat. Pasaran di Syarikat pertama negara rakan-rakan produk ammonium sulfat ke Amerika Selatan.

Pada 21 Mei, eksport China mati pengangkut pukal terbesar "Matisse", di Amerika Selatan tiba di jambatan merentasi Laut Teluk Hangzhou di Zhejiang wilayah utara tunggal di Laut Utara dan pelabuhan perdagangan laut dari pelabuhan zhapu (iaitu jiaxing port, pelabuhan jenis terbuka negara) dan kemudian baling hengyi Syarikat caprolactam produk ammonium sulfat yang dihantar pada awal bulan Jun selepas selesai memuatkan berlepas ke arah Amerika Selatan.

Baling, Zhejiang hengyi caprolactam syarikat liabiliti terhad adalah baling petrokimia usahasama dengan Zhejiang hengyi Kumpulan Syarikat kerjasama. Pelaburan bersama oleh China petrokimia (4.690,0.04,0.86%) dengan hak harta intelek yang bebas daripada generasi kedua teknologi hijau caprolactam, Taman Perindustrian Riverside, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang dengan hasil tahunan sebanyak 200,000 tan caprolactam projek dan 2012 pengeluaran pada suku kedua, terutamanya caprolactam, cyclohexane, cyclohexanone, cyclohexanol, ammonium sulfat, hidrogen peroksida dan bahan kimia lain.