Warna lapisan Ammonium sulfat 21% Nitrogen 24 %S

Maklumat asas
 • Model NO.:Warna butiran

 • Jenis keluaran:Cepat

 • Ciri-ciri kimia:Kimia asid

 • Jenis:Baja kimia

 • Spesifikasi:21 %N

 • Klasifikasi:Baja nitrogen

 • Jangkitan pada tanah:Fisiologi asid

 • Rupa:Butiran

 • Cap dagangan:QingZhouHuaShun

 • Asal:ShanDong, China

 • Penerangan produk

Ammonium sulfat 21% Nitrogen Caprolactam gred

Pakej 50KG beg,

Rupa:Kristal putih, putih butiran

Sumber, bahan yang segar, bukan dari industri tidak berbahaya, sisa bahan kandungan

SIAPALAH KITA?
QingZhouHuaShun adalah pertanian untuk Syarikat Sains, kami menyediakan teknologi dan penyelesaian untuk pelanggan-pelanggan dan pengguna akhir. Kami mempunyai lebih daripada 7 tahun pengalaman dan pasukan profesional. Produk dan perkhidmatan kami akan diletakkan di dalam mewah, kami tidak mengejar termurah atau mewah, hanya memberikan yang paling valuble produk dan perkhidmatan. Tetapi apa yang kami sediakan bukan sahaja produk.

APA YANG KAMI BOLEH MENYEDIAKAN?

1. penuh penyelesaian untuk petani, kini kami produk pelbagai perlindungan racun, ubat-ubatan haiwan, baja, bahan mentah andamp; produk selesai, agro mesin dan alat-alat, kami masih terus membesar dan delveoping, dalam terdekat kami boleh memberikan lebih banyak kepada pelanggan kami.

2. berdasarkan customerand #39; s keperluan, kita boleh menyesuaikan formulasi Khas andamp; produk khas untuk pasaran sasaran dan pelanggan, dan pastikan sahaja pelanggan kami mempunyai produk atau rumusan, mereka membandingkan produk yang sama, kita akan menjadi lebih efektif, valuble dan popluar lagi.

3. teknologi andamp; sokongan penyelesaian, kita menyelesaikan masalah pembentukan kualiti produk, pengeluaran bukan sahaja, kami juga memberikan khidmat nasihat bagaimana untuk menggunakan, apa guna, membetulkan penggunaan dan lain-lain.

4. pasaran sokongan, agrochemical seperti industri lain, bagi yang particularity, pendaftaran adalah halangan yang tidak dapat diatasi, membawa pelanggan yang ramai berhenti di situ. Tetapi sekarang pelanggan tidak perlu risau tentang perkara ini, pada permulaan kerjasama kami boleh menyediakan dokumen untuk membantu pelanggan kami lulus pendaftaran (jujur kami tidak dapat menyediakan semua dokumen untuk pendaftaran, tetapi kebanyakan mereka adalah ok). Tetapi apa yang kita lakukan lebih daripada itu, selepas kerjasama kami boleh menghantar sampel percuma kuantiti yang banyak kepada pengguna akhir, maka mereka boleh mencuba produk kami, untuk membantu pengguna akhir untuk mengetahui produk-produk baru kami, Hadiah promosi, iklan produk, pelanggan VIP, kami mempunyai lebih banyak sokongan, contohnya kita mempunyai rebet dalam bentuk wang tunai. Kerjasama kami akan ketat terikat bersama-sama

5.Cusomerand #39; s jenama yang boleh diterima, kami boleh menyediakan Reka bentuk pembungkusan yang unik untuk memenuhi customerand berbeza #39; s keperluan.

6. Jabatan logistik bebas, mengesahkan penghantaran kami cekap, pantas, Peti Deposit Keselamatan, pada masa yang ditetapkan.

KENAPA PILIHAN KITA?
Kami tidak menghasilkan apa-apa langsung, segala pengeluaran disumberkan kepada kilang
Tetapi kita tidak hanya mudah porter yang...
Anda mungkin berfikir, bahawa harga kami akan menjadi kelebihan tiada? Lebih tinggi daripada orang lain???
Jawapan saya akan membuat segala-galanya jelas

Kami donand #39; t melabur loji secara langsung, yang akan menjadikan produk kami banyak tolak kos peruntukan pelaburan yang tetap, kita hanya perlu membayar yuran pemprosesan kecil, berbanding traditonal kilang, kos kami jauh lebih rendah daripada mereka.
Kami tidak menghasilkan, tetapi semua bahan mentah yang kami beli ourself, untuk banyak tahun perkongsian dan lain-lain keadaan yang lebih baik, sebagai contoh, bayaran yang lebih baik, kita sentiasa dapat kualiti yang lebih baik dan lebih baik harga bahan mentah, kerana kita tidak suka Perbadanan besar yang mempunyai wang tunai yang besar tekanan.
Dalam masa min, kita mengawal segala-galanya dari bahan mentah, pengeluaran, pemeriksaan sehingga pengangkutan, pastikan produk yang betul, membetulkan kualiti, betul kuantiti dihantar kepada pelanggan kami.
Kaya dengan pasaran experience.eg,if yang anda lakukan perniagaan baja, kami boleh memberitahu anda apabila adalah masa terbaik untuk membeli, kita tahu Bilakah adalah titik rendah apabila gunanya tinggi, menjimatkan banyak wang dan anda boleh membuat lebih banyak keuntungan, tambahan pula teknologi dan profesion yang paling penting sebab thatand #39; s Mengapa kita berada wujud, sebagai metioned di atas , kita boleh menyesuaikan dan memberi nasihat profesional.
Kami menggabungkan Syarikat perdagangan tradisional dan kilang dan #39; s kelebihan untuk melayani anda. Anda akan merasa berbeza.

RAKAN KONGSI DAN PASARAN.
Pasaran kami: Europe (Persekutuan Rusia, Ukraine), Asia Timur Soth, Timur Tengah, Afrika, Amerika Selatan.
Rakan kongsi: Kami sedang mencari rakan kongsi dari pasaran sasaran kita yang boleh menerima idea dan prinsip kita.
Kami berharap rakan kongsi yang sama seperti kita memberi tumpuan kepada agrochemicals, menyediakan produkproduk serta penyelesaian yang lebih baik untuk farmets, Semua ini didasarkan pada kerjasama jangka panjang, kami benar-benar berharap kita boleh membesar bersama-sama.

Jika anda mahu pasangan daripada China, kami akan menggunakan tindakan untuk membuktikan kepada anda, kami boleh anda terbaik rakan kongsi yang boleh dipercayai dan rakan di China.

Dialu-alukan untuk hubungi Ms.Summer

Laman web:http://www.chinaammoniumsulfate.com

Tel:86-15621420172 0536-3299000